Waterzijdig inregelen?

Waterzijdig inregelen wat is dat nou precies? Hoe werkt het? Wat zijn de kosten? Wij helpen u graag verder met advies over waterzijdig inregelen.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen AEM-vakmannen bij u langs.

Wij zijn de beste

97% van onze klanten beveelt onze vakmannen aan.

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Pin of iDeal

Waterzijdig inregelen kan goed van pas komen om te besparen op de energierekening. Als u last heeft van een radiator die langzaam warm word of een suizend geluid in uw radiator dan kan het wel eens zo zijn dat uw cv ketel waterzijdig ingeregeld dient te worden. Hierbij is namelijk vaak de oorzaak dat de radiatoren in uw huis die dicht staan ervoor zorgen dat er door de open radiatoren meer water stroomt. Dit komt doordat er door drukschommelingen onnodig water door uw radiator stroomt. Hierdoor duurt het langer voor het huis om op te warmen en heb je snel last van een naar suizend geluid. Daarnaast zal dit ook in je portemonnee te merken zijn omdat er onnodig energie wordt verspild. Je bespaart tot wel honderden euro’s per jaar.  

 

Wat doen wij bij waterzijdig inregelen ?

Allereerst vervangen wij alle kranen van de radiatoren door dynamische kranen. Dynamische kranen zijn kranen die wij in kunnen stellen op zo’n wijze dat alleen het water dat er nodig is word aangevoerd. Dit zijn kranen waarbij het schommelen van de drukken niet ten koste gaat van een overschot aan water. Hierdoor bespaar je door alleen het vervangen van deze elementen snel al 7% energie.

Wist u dat het hebben van een juist afgesteld verwarmingssysteem tot wel 35% energie besparen. 

Wat zijn de kosten van het inregelen ?

De prijs van het waterzijdig inregelen is op aanvraag. Deze prijs is o.a. gebaseerd op hoeveel radiatoren u in uw huis heeft.

Waterzijdig inregelen

Wilt u graag een afspraak maken om uw radiatoren waterzijdig in te regelen. Neem gerust contact met ons op.

Nu bellen