Al lijken de Remeha Tzerra Ace ketels precies op elkaar, verschillen de 3 cv-ketels erg van elkaar. Niet alleen de prijs, maar ook de prestaties van de cv-ketels verschilt per product. Wij willen u laten zien wat de verschillen zijn per ketel en dat de juiste keuze wordt gemaakt tijdens het koopproces. Ook willen wij ervoor dat u zo min mogelijk vragen heeft door u direct te voorzien van alle nodige informatie.

Welke Remeha Tzerra Ace ketels zijn er?

Op de site hebben wij 3 soorten Remeha Tzerra Ace ketels deze lijken op elkaar. Los van het feit dat ze op elkaar lijken verschillen de cv-ketels wel van elkaar op basis van prijs en specificaties.

De Remeha Tzerra ACE 24C CW3 cv ketel is geschikt voor kleinere tot de gemiddelde appartementen en tussenwoningen. De cv-ketel kost €1149,- inclusief montage.

Verder is dit een van de meest compacte en duurzaamste combiketel. Hij is erg klein en licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. 

Een perfecte cv-ketel is de Remeha Tzerra Ace 28c CW4. Hij is geschikt voor middelgrote en de grote woningen. Het voordeel van deze ketel is dat hij bijna overal in huis te plaatsen is. 

De cv-ketel bevat een goede concurrerende prijs en wordt gezien als een van de meest verkochte ketels in Nederland.

De Remeha Tzerra Ace 28c CW4 is te verkrijgen voor €1249,- en dit inclusief montage.

Ook is er de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 cv-ketel. Deze vraagt weinig en geeft veel. De ketel geeft voor een kleine ketel ruim voldoende warm water voor veeleisende toepassingen, zoals een stortdouche of een spa. 

Voor €1399,- heeft u de cv-ketel in huis en zonder teleurstellingen!

Hulp nodig?

Mocht u nog vragen hebben of een passend advies willen? Neem dan gerust contact met ons op!

Call Now ButtonNu bellen