De ideale Remeha Calenta Ace ketels hebben veel voordelen. Bijvoorbeeld heeft deze een automatische bijvulinrichting en is dit product volledig duurzaam. 

Waarom deze ketels

De Remeha Calenta Ace ketels hebben veel voordelen. Het beschikt over de beste besturingssystemen oftewel eSmart. Dit houdt volledige automatisering en slimme communicatie met de cv- ketel in. Zo kan u op een afstand met gebruik van een app de cv- ketel bedienen. 

Ook heeft de cv- ketel een automatische bijvulinrichting. Dit houdt in dat de Remeha Calenta Ace ketel bij een te lage waterdruk automatisch kan worden aangevuld. Tevens wordt dit niet te vol en te vaak gedaan. Of kan u ook via de app een oogje in het zeil houden en dit een akkoord geven voor bijvulling.

2 van de Calenta Ace ketels

Wij van AEM-installatie&service hebben meerdere soorten Calenta Ace ketels. Hoewel elke cv-ketel van ons een andere uitvoering en een prestatie heeft. Hebben wij 2 van de cv-ketels onder elkaar gezet met een wat informatie.

De Remeha Calenta Ace 28c CW4 ketel is voor de gemiddeld tot grotere huishoudens. Deze is handig voor het vullen van een bovengemiddeld douche- en keuken gebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van 100 tot 120 liter.

Een cv-ketel die ook voor de grotere hoek, 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen is. De cv ketel is handig voor het vullen van een bovengemiddeld douche- en keuken gebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van 120 tot 200 liter.

Aangezien wij verschillende soorten hebben zit er bij elk model een korte omschrijving en een handleiding bij. Waardoor alle cv-ketels duidelijk worden uitgelegd voor u als klant.

Ons

Wij van AEM-installatie&service hebben meerdere cv-ketels op de site weergegeven. Het is daarom ook ideaal om een in huis te hebben en te weten hoe deze werkt en wat te doen bij problemen.  Daarom staat er meer informatie en zijn er handleidingen over het gebruik van de cv- ketels. In deze handleidingen hebben wij uitgelegd wat te doen bij problemen en hoe u de ketels het best kan installeren. Voor verdere vragen aarzel niet om ons te contacteren!

Nu bellen