Ketel werkt niet

Je komt thuis van een hardwerkende dag en probeert de verwarming aan te doen, maar merkt al snel dat er een probleem is. De ketel werkt niet! Heeft de ketel een storing of heeft het toch te maken met de bedrading van de ketel? Wij kunnen u helpen om te kijken wat de problemen zijn. Samen met onze getrainde en dus ervaren monteurs zullen wij ook uw tevreden stellen!

Ketel warmt niet op

Het niet geven van warmte kan aan veel verschillende dingen liggen. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat u de ketel moet bijvullen, maar ook kan zou het kunnen liggen aan de driewegklep. Waar er ook vaak problemen zijn is dat er te weinig druk is. Dit zou dan betekent dat de ketel waarschijnlijk stuk is en er een van onze monteurs naar moet kijken. Hier wordt gekeken of de ketel vervangen moet worden of er alleen een onderdeel vervangen moet worden.

Ketel werkt niet en valt steeds uit

Naast uw ketel werkt niet problemen en een ketel die niet opwarmt is het uitvallen van een ketel ook erg veel voorkomend. Dit kan te maken hebben met verschillende punten. Een van deze redenen kan zijn dat:

  • De verwarming slaat niet aan of brander slaat steeds af
   Dit gebeurt omdat de verwarming niet werkt als de ketel niet aan staat. Daarom is het belangrijk dat u deze dingen checkt:
  • Controleer of de gaskraan open staat
  • Kijk of de stekker goed in het stopcontact zit
  • Check de zekering in de verdeelkast
  • Stel de thermostaat enkele graden hoger in
  • Zorg dat de waterdruk hoog genoeg is (en vul bij indien nodig

Het zou kunnen zijn dat u achteraf toch nog vragen heeft voor ons. Is dit het geval bij u? Klik dan hier om contact met een van onze monteurs te krijgen.

Lees meer over cv ketels en cv onderhoud

Druk cv ketel valt steeds weg

Druk cv ketel valt steeds weg en u weet niet wat te doen? Het kan meerdere mogelijkheden hebben, maar de meest voorkomende zullen wij met u bespreken en aankaarten. Voor de overige problemen kunt u ons via hier bereiken en zullen wij als dit nodig is een...

Lees meer

CV ketel reageert niet meer op thermostaat

Wat als te doen bij een cv ketel die reageert niet meer op de thermostaat? Het kan zijn natuurlijk dat de cv ketel naar behoren werkt. De ketel warm water afgeeft, maar deze reageert niet meer op de thermostaat. Dit is dan nadelig voor de verwarming van het huis of de...

Lees meer

Cv ketel geen stroom?

Problemen bij uw cv ketel? Last van een storing of geen stroom hebben aan de ketel? Laat uw cv ketel nakijken door een van onze monteurs. Door ons ervaren team kunnen wij u verzekeren dat wij al uw problemen voor u oplossen! De aanleiding voor het niet...

Lees meer

Als een zonnetje.

Benieuwd welke cv ketel goed bij uw huishuiden past?

Doe de cv ketel check en ontvang kosteloos een advies op maat.

Call Now ButtonNu bellen