Elga Hybride warmtepomp

Bent u ook opzoek naar een duurzame manier van warmte winning en het verwarmen van water? Dan is deze Elga Hybride warmtepomp wat voor u. Deze warmtepomp zorgt voor een beter rendement dan een gasketel. De warmtepomp wordt geplaatst naast de gasketel. De gasketel springt alleen bij als dat echt noodzakelijk is. Voor de rest doet de warmtepomp alle werk waardoor je geld bespaart op het gas. Ook is het beter voor het milieu omdat u een hoger rendement haalt. Niet alleen kan de warmtepomp warmte leveren maar ook in de zomer uw huis een stuk koeler maken.

Elga hybride warmtepomp kosten

De kosten van de Elga Hybride warmtepomp zijn beschikbaar op aanvraag. Het bedrag bestaat uit de waterpomp zelf en de installatie. Het totaalbedrag dat u van ons ontvangt is altijd inclusief installatie.

Warmtepomp subsidie

Tegenwoordig krijg je subsidie op een heel groot aantal warmtepompen. Zo ook op deze Hybride warmtepomp. Deze subsidie is gebaseerd op het vermogen en het soort ,warmtepomp. De subsidie voor deze warmtepomp bedraagt €1700,- (ISDE apparatenlijst warmtepompen 1-1-2020)

Met de Elga hybride warmtepomp kunt u heel veel gas besparen per jaar. Ongeveer zo’n 50-80% dat bespaard wordt op de gasrekening. Hieronder vind u een tabel met de mogelijke besparing voor diverse jaarlijkse verbruiken. Dit zijn wel indicaties en zijn niet leidend.

Gasverbruik per jaar (m3) Mogelijke besparing per jaar
1500€ 281
1800€ 352
2100€ 419
2500€ 502
3000€ 580
3500€ 624

Bent u na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wilt u kijken naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag hier een offerte aan.

Nu bellen