Druk cv ketel valt steeds weg

Druk cv ketel valt steeds weg en u weet niet wat te doen? Het kan meerdere mogelijkheden hebben, maar de meest voorkomende zullen wij met u bespreken en aankaarten. Voor de overige problemen kunt u ons via hier bereiken en zullen wij als dit nodig is een van onze ervaren en servicegerichte monteurs naar u toe sturen.

Wat kunt u zelf doen als er druk van de cv ketel valt steeds weg

Als u last heeft van druk cv ketel valt steeds weg heeft u waarschijnlijk een hoop vragen wat u kunt doen. U zou bijvoorbeeld kunnen controleren of het vat stuk is door de druk naar 2 bar te brengen. Hierna moet u de ketel opstoken en kijken of de waterdruk nu snel richting de 3 bar gaat. Als dit het geval is dan weet u dat deze stuk is. Hiernaast kunt u ook een nieuw vat kopen. Als u het nieuwe vat heeft moet u het water aftappen, het vat er vanaf draaien en hier dan het nieuwe vat erop vastzetten. Wel moet u erop letten dat het vat erg zwaar kan zijn, dus houdt hier rekening mee. Heeft u na deze aangeboden oplossing toch nog vragen of heeft dit niet geholpen? Onze monteurs zullen u dan verder helpen contact ons via hier.

Redenen voor wegvallende druk

Er kunnen meerdere redenen zijn dat uw cv ketel steeds wegvalt, zoals:

    • Lucht in het cv ketel systeem

Zorg dat u de radiatoren handmatig ontlucht totdat alle lucht uit het systeem is. Dit zal u waarschijnlijk meerdere malen moeten doen.

    • Schade of slechte verbinding koppelingen

Controleer de koppelingen op sporen van lekkage. Ook is het handig om de cv ketel te controleren op de visuele koppelingen en/of aansluitingen, zoals de ontluchter.

Kosten voor montage

Wij van AEM installatie&service werken vooral met uurtarieven. Deze uurtarieven hanteren wij bij vervanging van onderdelen, reparatie en onderhoud. De kosten voor een uur zullen rond de 65 euro inclusief btw zijn. Heeft u zelf toch nog vragen over de kosten laat het ons hier weten.

Lees meer over cv ketels en cv onderhoud

Ketel werkt niet

Je komt thuis van een hardwerkende dag en probeert de verwarming aan te doen, maar merkt al snel dat er een probleem is. De ketel werkt niet! Heeft de ketel een storing of heeft het toch te maken met de bedrading van de ketel? Wij kunnen u helpen om te...

Lees meer

CV ketel reageert niet meer op thermostaat

Wat als te doen bij een cv ketel die reageert niet meer op de thermostaat? Het kan zijn natuurlijk dat de cv ketel naar behoren werkt. De ketel warm water afgeeft, maar deze reageert niet meer op de thermostaat. Dit is dan nadelig voor de verwarming van het huis of de...

Lees meer

Cv ketel geen stroom?

Problemen bij uw cv ketel? Last van een storing of geen stroom hebben aan de ketel? Laat uw cv ketel nakijken door een van onze monteurs. Door ons ervaren team kunnen wij u verzekeren dat wij al uw problemen voor u oplossen! De aanleiding voor het niet...

Lees meer

Als een zonnetje.

Benieuwd welke cv ketel goed bij uw huishuiden past?

Doe de cv ketel check en ontvang kosteloos een advies op maat.

Call Now ButtonNu bellen