Intergas storing?

Heeft u last van Intergas storing? Wij helpen u met het verhelpen van deze storingen. ✓ Ruim 30+ jaar ervaring in het verhelpen van cv storingen ✓ Zeer flexibel en geen lange wachttijden ✓ +600 tevreden klanten gingen u voor

Bellen is gratis en u ontvang direct hulp bij het verhelpen van de storing.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen AEM-vakmannen bij u langs.

Wij zijn de beste

97% van onze klanten beveelt onze vakmannen aan.

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Pin of iDeal

Een van de bekende merken voor uw cv ketel is de Intergas cv ketel. Dit is een ideaal merk voor een goede functionaliteit. Maar naast deze goede prestatie kan deze ook problemen opleveren als storingscodes. De Intergas storing aan uw cv ketel is natuurlijk niet welkom. Daarom wijzen wij u de belangrijkste herkenningspunten aan.

Hoe herken je een Intergas storing?

De Intergas cv ketel is een uitstekend product om in uw huis te hebben. Maar ook heeft dit product soms zijn nadelen. Intergas storing, dit is het nadelige! De storingen zijn erg makkelijk te herkennen. Deze worden aangegeven op de Intergas cv ketel met een storingscode. Vaak worden deze aangegeven op het temperatuurs schermpje van de Intergas cv ketel, maar kan het ook zijn dat dit op een andere plek wordt aangeven. Dit zal dan ook vermeld staan in de handleiding van de cv ketel.

Ook weet u al snel of u last heeft van een storing als er een rood lampje brand. Hiernaast zie je dus ook het cijfer van de storingscode vermeld, zodat u weet welke storingscodes u moet behandelen.

Veelvoorkomende storingscodes

Het kan natuurlijk zijn dat u last krijgt van storingscodes bij uw Intergas cv ketel. Er zijn verschillende codes die kunnen worden aangegeven. Veelvoorkomende storingscodes zijn storingscode 1, 2, 5, 6 en 11

Elke storingscode heeft te maken met iets anders. Zo heeft de storingscode 1 te maken met temperatuur en storingscode 2 met de aanvoer of retoursensor van de cv ketel. Hierom is het belangrijk dat u eerst vraagt om wat de storing precies gaat voor u van een bepaald iets uit gaat!

Hulp bij Intergas storing

Wij van AEM installatie&service willen het hebben van storingscodes zoveel mogelijk vermijden. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze cv ketels op de juiste wijze worden geleverd en gemonteerd. Tevens kan het ook zijn dat er toch wel een storingscode opgelopen wordt, maar hier helpen wij u bij! Door de beste adviezen kunt u doormiddel van een monteur of ook zelfstandig gerust worden gesteld. Laat u bericht hier achter en wij helpen u spoedig of neem telefonisch contact met ons.

Een Intergas storing?

Bel ons op voor een gratis telefonische check voor uw Intergas CV ketel.
Call Now ButtonNu bellen