AWB storing?

Heeft u last van AWB storing? Wij helpen u met het verhelpen van deze storingen. ✓ Ruim 30+ jaar ervaring in het verhelpen van cv storingen ✓ Zeer flexibel en geen lange wachttijden ✓ +600 tevreden klanten gingen u voor

Bellen is gratis en u ontvang direct hulp bij het verhelpen van de storing.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen AEM-vakmannen bij u langs.

Wij zijn de beste

97% van onze klanten beveelt onze vakmannen aan.

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Pin of iDeal

Er zijn natuurlijk veel cv ketels op de markt. Ook wij van AEM installatie&service hebben een breed aanbod van diverse cv ketels. Zo ook hebben wij de AWB cv ketels. Dit zijn ketels die uitstekend zijn van kwaliteit en geschikt voor elk huishouden. Maar ook kan het bij deze cv ketels voorkomen dat ze niet meer werken naar behoren. Het opkomen van een AWB storing kan altijd onverwachts komen. Hier leggen we u uit hoe zo’n storing er uit ziet en wat de meest voorkomende zijn. Ook leggen wij uit wat de dingen zijn die u zelf kan doen om de storing op te lossen.

Hoe herken u een AWB storing

De AWB cv ketel is een goede ketel om in huis te hebben. Helaas kan het voorkomen dat deze cv ketel een AWB storing kan oplopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Toch is het heel belangrijk om de storing te herkennen. Een storing zal zich altijd weergeven op de display van uw cv ketel.

Hulp bij storing

Nu heeft u geconstateerd dat er een AWB storing zit in uw ketel. Maar wat moet u nu doen? U kunt allereerst zelf proberen de storing op te lossen. Hiervoor kunt u hier klikken. Via deze link komt u op een website waar alle mogelijke storingen staan beschreven. Hierbij wordt u door een stappenplan geleid. Mocht u er niet uitkomen via dit stappenplan dan heeft AEM installatie&service een team met ervaren monteurs. Deze monteurs zijn dagelijks beschikbaar om u te helpen met het verhelpen van de storing aan uw cv ketel. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zullen u eerst telefonisch proberen te helpen. Mocht dit niet helpen dan komt er uiteraard binnen een korte tijd een monteur uw kant op om u verder te helpen en dit probleem op te lossen.

Een AWB storing=

Bel ons op voor een gratis telefonische check voor uw AWB CV ketel.
Call Now ButtonNu bellen