★★★★★

Aem Installatie & Service

CV Onderhoud?

Kies voor het best beoordeelde CV onderhoud bedrijf van Amsterdam.

Ruim 30+ jaar ervaring met cv ketel onderhoud
Zeer flexibel en geen lange wachttijden
+600 tevreden klanten bouwen net als u op ons

Wij werken met passie, zijn trots op ons werk en helpen u graag met uw cv ketel onderhoud. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een cv ketel onderhoud in Amsterdam en omstreken.

Onderhoud aan uw cv-ketel?

Een cv-ketel is een ingewikkeld apparaat. Onderdelen van uw ketel kunnen verroesten, verslijten of verkeerd ingesteld zijn. Dit zorgt vaak voor onnodig gasverbruik of een storing. Met een onderhoudscontract voorkomt u deze problemen en gaat uw cv-ketel langer mee. Geen overbodige luxe maar van noodzakelijk belang.

Service

Bij dit onderhoudscontract is onderhoud en arbeidsloon inbegrepen, maar betaalt u zelf voor de materiaalkosten als er een storing is.
Prijs per maand: € 6,99

All-inclusive

Dit is ons all-inclusive onderhoudscontract voor cv-ketel. U staat nooit voor verrassingen, want alle kosten zijn inbegrepen.

Prijs per maand: € 12,99

Eenmalig onderhoud

Is er een probleem wat direct aandacht vereist maar heeft u geen abonnement? We komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen.

Vanaf €109,99

DENK AAN DE LANGE TERMIJN

CV Onderhoud is belangrijk.

Nu een reparatie nodig? U kunt ons ook gewoon per klus inschakelen. Neem vooraf contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Google Beoordelingen
4.0

Uit +30 beoordelingen scoren wij gemiddeld 4.4 uit 5 sterren.
97% van onze klanten beveelt AEM Installatie & Service aan!

Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
AEM heeft de HR-ketel van onze verhuurde woning in Amsterdam vervangen en het rookgaskanaal met de camera bekeken, dit alles naar onze grote tevredenheid i.v.m de rookgasafvoerkanaal om te checken of dit veilig was, na de inspectie hebben ze een nieuwe doorvoer door de oude heen getrokken omdat de oude niet meer goed was super snel ging dat. Ik kan dit bedrijf iedereen met volle overtuiging aanbevelen vooral ook om de veiligheid!!!
Amy Van der Vries
23:00 20 Apr 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
Midden in de winter een kapotte cv ketel, dat is je grootste nachtmerrie. AEM gebeld en ze kwamen dezelfde dag nog langs om de ketel te maken, echt top! Vriendelijke monteur en goede service! Gelijk maar een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt.
Bob van Blij
11:10 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional.I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional. I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
Van de week stopte de CV ketel ermee. Na een belletje netjes een offerte op maat ontvangen voor een nieuwe en deze werd door de vriendelijke monteur bij mij thuis geplaatst. Ben tevreden over de service en de manier van werken. Bedankt dat jullie alles zo netjes hebben afgewerkt.
Jan Vierveijzer
05:38 27 Feb 19
Last Sunday I had a leak in the bathroom and the mechanic was there within 20 minutes. Problem was solved and what a skills. Super company AEM installation and service. What a great customer service!
Bas Veltkamp
15:32 18 Mar 18
The serviceman arrived on time and resolved the issue within a few minutes. What a great customer service!!
Gabriel Loipak
09:55 04 Mar 18

AbonnementAll-inclusiveService
Kosten€ 12,99 per maand€ 6,99 per maand
Frequentie onderhoud elk jaar2-jaarlijks
Storing vóór 16.00 uur gemeld, zelfde dag hulp
Inclusief voorrijkosten
Inclusief arbeidsloon bij een storing
Inclusief materiaalkosten bij storing en/of onderhoud
Minimale looptijd 2 jaar, daarna per maand opzegbaar
AanvragenAanvragen

Zonder zorgen

Er zeker van zijn dat alles werkt?

CV Onderhoud is belangrijk. Onderdelen van uw ketel kunnen verroesten, verslijten of verkeerd ingesteld zijn. Voorkom onnodige kosten en kies voor goede zorg van uw ketel.

Nu bellen