★★★★★

Aem Installatie & Service

CV Monteur nodig?

Laat uw cv ketel maken door een cv monteur van het best beoordeelde CV installatie bedrijf van Amsterdam en omstreken.

Ruim 30+ jaar ervaring als cv monteur
Zeer flexibel en geen lange wachttijden
+600 tevreden klanten gingen u voor

Wij werken met passie, zijn trots op ons werk en helpen u graag bij het maken van uw cv ketel. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare CV monteur in Amsterdam en omstreken.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen AEM-vakmannen bij u langs.

Wij zijn de beste

97% van onze klanten beveelt onze vakmannen aan.

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Pin of iDeal

CV ketel monteur

Een koude douche of een centrale verwarming die niet werkt prettig is niet prettig. Dus wil je voor deze problemen zo snel mogelijk iemand hebben die je hierbij kunt helpen en heb je een goede cv ketel monteur nodig. Wij kunnen u met elk probleem aan uw cv ketel helpen.

Door onze + 30 jaar ervaring kennen wij elke ketel van binnen en buiten en zijn we volledig gericht op service en kunt u door onze vakkundigheid snel weer genieten van een goed werkende cv. Vol passie laten we u graag meekijken tijdens het werk wat wij verrichten als cv monteur. Hierdoor geniet u hierna hopelijk nog meer van alle het comfort wat dit apparaat u brengt. Al ruim 600 tevreden klanten gingen u voor. Dit is wat wij u beloven:

Altijd de laagste prijs met een 100% tevredenheidsgarantie.

Google Beoordelingen
4.0

Uit +30 beoordelingen scoren wij gemiddeld 4.4 uit 5 sterren.
97% van onze klanten beveelt AEM Installatie & Service aan!

Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
AEM heeft de HR-ketel van onze verhuurde woning in Amsterdam vervangen en het rookgaskanaal met de camera bekeken, dit alles naar onze grote tevredenheid i.v.m de rookgasafvoerkanaal om te checken of dit veilig was, na de inspectie hebben ze een nieuwe doorvoer door de oude heen getrokken omdat de oude niet meer goed was super snel ging dat. Ik kan dit bedrijf iedereen met volle overtuiging aanbevelen vooral ook om de veiligheid!!!
Amy Van der Vries
23:00 20 Apr 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
Midden in de winter een kapotte cv ketel, dat is je grootste nachtmerrie. AEM gebeld en ze kwamen dezelfde dag nog langs om de ketel te maken, echt top! Vriendelijke monteur en goede service! Gelijk maar een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt.
Bob van Blij
11:10 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional.I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional. I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
Van de week stopte de CV ketel ermee. Na een belletje netjes een offerte op maat ontvangen voor een nieuwe en deze werd door de vriendelijke monteur bij mij thuis geplaatst. Ben tevreden over de service en de manier van werken. Bedankt dat jullie alles zo netjes hebben afgewerkt.
Jan Vierveijzer
05:38 27 Feb 19
Last Sunday I had a leak in the bathroom and the mechanic was there within 20 minutes. Problem was solved and what a skills. Super company AEM installation and service. What a great customer service!
Bas Veltkamp
15:32 18 Mar 18
The serviceman arrived on time and resolved the issue within a few minutes. What a great customer service!!
Gabriel Loipak
09:55 04 Mar 18

Haastige spoed? Bij een cv ketel altijd goed.

Ontdek vrijblijvend wat de kosten van een cv monteur zijn.

Zijn er problemen met uw cv die acuut een reparatie vereisen? Neem contact met ons op.

CV monteur spoed

Zijn er problemen met uw cv die acuut een reparatie vereisen? Omdat deze het bijvoorbeeld helemaal niet meer doet? Problemen treden vaak op net na de zomer als het kouder begint te worden en we na lange tijd weer beginnen met stoken. Doordat de cv ketel lang heeft uitgestaan is er vaak met spoed een cv monteur nodig. In dit geval adviseren we u ons direct te bellen zodat we samen kunnen bepalen wat er precies nodig om de CV ketel weer te laten werken.

CV ketel monteur inschakelen

Indien u ons belt ontvang u van ons direct een indicatie van de kosten en komen we vervolgens langs voor een inspectie. Doordat wij zeer flexibel zijn en hebben geen lange wachttijden bent u met spoed bij ons aan het juiste adres en kunt u snel weer kunt genieten van een warme douche en warme woning.

CV ketel kopen?

Benieuwd naar de kosten?

Een CV ketel is een ingewikkeld apparaat. Ontdek welke ketel het best past bij uw woonsituatie en huishuiden.

Wat moet er gebeuren?

Dit is waar we u mee kunnen helpen:

Uurtarief cv monteur

Het vervangen, repareren of onderhouden van jouw ketel wil je graag overlaten aan een professional en brengt kosten met zich mee. De meest gestelde vraag is daarom: wat kost een cv monteur per uur? Daar kunnen we duidelijk antwoord op geven. Uurloon cv monteur: 65 euro inclusief btw. De meeste kleine reparaties zijn te fixen binnen x uur en we adviseren al onze klanten om te kiezen voor LINK NAAR ONDERHOUD zodat deze kosten niet gemaakt hoeven te worden. Een lange en duurzame levensduur begint met goed onderhoud.

Cv monteur Amsterdam

Op zoek naar een CV ketel monteur in Amsterdam? Doordat onze bedrijf is gevestigd in Amsterdam opereren wij, ondanks de landelijke dekking, voornamelijk in en rondom Amsterdam.

Waarom u voor ons kiest

We omschrijven onszelf als vakkundig, professioneel, beleefd en klantvriendelijk. Doordat wij gepassioneerd zijn over het werk wat wij doen laten we u graag meekijken tijdens de werkzaamheden die wij verrichten. Vooraf ontvangt u daarom altijd een prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan en daarbij beloven we dat u betere service ontvang dan u vooraf heeft durven hopen. Hoogwaardige installaties, een perfecte service en een uitstekende technische ondersteuning maken dat AEM een betrouwbare partner is.

Vakmannen met passie

Trots op ons werk. We werken vanuit onze passie.

}

Volledig gericht op service

Onze vakkundigheid zorgt ervoor dat u snel weer warm kunt douchen.

Direct geholpen worden

Door onze flexibiliteit hebben wij geen lange wachttijden.

Service op locatie

Vakkundig, professioneel, beleefd en klantvriendelijk.

Meekijken tijdens reparatie

We zien graag dat U meekijkt tijdens de werkzaamheden.

Z

Vakkundig en eerlijk advies

+ 30 jaar ervaring in de cv ketel wereld. We geven altijd eerlijk advies.

Nu bellen