★★★★★

Aem Installatie & Service

CV ketel kopen?

Uw cv kopen bij het best beoordeelde CV installatie bedrijf van Amsterdam en omstreken?

Ruim 30+ jaar ervaring bij het verkopen van cv ketels
Zeer flexibel en geen lange wachttijden
+600 tevreden klanten gingen u voor

Wij werken met passie, zijn trots op ons werk en adviseren u graag bij het kopen van een nieuwe cv ketel. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe cv installatie in Amsterdam en omstreken.

Geen voorrijkosten

Er komen alleen AEM-vakmannen bij u langs.

Wij zijn de beste

97% van onze klanten beveelt onze vakmannen aan.

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Pin of iDeal

Nieuwe cv ketel kopen?

Een koude douche of een centrale verwarming die niet werkt is niet prettig. Het is daarom fijn om te weten wat de prijs is van een nieuwe CV ketel en wat de kosten zijn als u kiest voor een cv ketel kopen inclusief installatie. Daarnaast is bekwaamheid belangrijk. Daarom beloven wij het volgende:

Altijd de laagste prijs met een 100% tevredenheidsgarantie.

Google Beoordelingen
4.0

Uit +30 beoordelingen scoren wij gemiddeld 4.4 uit 5 sterren.
97% van onze klanten beveelt AEM Installatie & Service aan!

Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
Offerte aangevraagd via de website voor een cv-ketel.Een 10 voor communicatie snel een offerte binnen gekregen binnen 1,5u de belofte van 2uur is zeker gehaald binnen 3 dagen een nieuwe ketel aan de muur veel kleiner dan de oude.👍🏻 Ga zo door!!
Sanne Van maden
21:04 16 May 19
AEM heeft de HR-ketel van onze verhuurde woning in Amsterdam vervangen en het rookgaskanaal met de camera bekeken, dit alles naar onze grote tevredenheid i.v.m de rookgasafvoerkanaal om te checken of dit veilig was, na de inspectie hebben ze een nieuwe doorvoer door de oude heen getrokken omdat de oude niet meer goed was super snel ging dat. Ik kan dit bedrijf iedereen met volle overtuiging aanbevelen vooral ook om de veiligheid!!!
Amy Van der Vries
23:00 20 Apr 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
The problem was solved very efficiently. Great service!
Sofia Flores
12:30 13 Mar 19
Midden in de winter een kapotte cv ketel, dat is je grootste nachtmerrie. AEM gebeld en ze kwamen dezelfde dag nog langs om de ketel te maken, echt top! Vriendelijke monteur en goede service! Gelijk maar een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt.
Bob van Blij
11:10 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional.I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
They were really reactive. They came and fixed within the same day! They were really flexible and professional. I highly recommend their service! Professional, trustworthy and really friendly!
Sandra Vieira
07:43 12 Mar 19
Van de week stopte de CV ketel ermee. Na een belletje netjes een offerte op maat ontvangen voor een nieuwe en deze werd door de vriendelijke monteur bij mij thuis geplaatst. Ben tevreden over de service en de manier van werken. Bedankt dat jullie alles zo netjes hebben afgewerkt.
Jan Vierveijzer
05:38 27 Feb 19
Last Sunday I had a leak in the bathroom and the mechanic was there within 20 minutes. Problem was solved and what a skills. Super company AEM installation and service. What a great customer service!
Bas Veltkamp
15:32 18 Mar 18
The serviceman arrived on time and resolved the issue within a few minutes. What a great customer service!!
Gabriel Loipak
09:55 04 Mar 18

CV ketel kopen vergelijken

Welke ketel moet ik kopen? Moet ik een kleine cv ketel kopen of een grote cv ketel kopen? Natuurlijk wilt u een goede cv ketel kopen en het liefst wilt u de beste cv ketel kopen tegen de beste prijs of gewoon weg een goedkope cv ketel kopen. U kunt alle cv ketels allereerst vergelijken met behulp van het cv ketel overzicht. Op basis van de eigenschappen van de verschillende ketels kunt u zelf kijken welk ketel het meest geschikt is voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om vervolgens gebruik te maken van onze cv ketel vergelijker. U selecteert zelf welke eigenschappen van toepassing zijn op uw woonsituatie waarop ons systeem vervolgens bepaald welke cv ketel u nodig heeft. Allemaal erg simpel en duidelijk.

CV ketel kopen?

Benieuwd naar de kosten?

Een CV ketel is een ingewikkeld apparaat. Ontdek welke ketel het best past bij uw woonsituatie en huishuiden.

De meest gekozen ketels

Remeha Tzerra ACE 24C CW3

€ 1299,- (incl. montage)

Voor kleinere tot gemiddelde huishoudens
Appartement of tussenwoning

11,2 Liter warm water p/m
Tot 20,9 kW cv-vermogen

Remeha Calenta Ace 28c CW4

€ 1899,- (incl. montage)

Voor gemiddelde tot grotere huishoudens
Tussen- of hoekwoning

14.5 Liter warm water p/m
Tot 25.5 kW cv-vermogen

Remeha Tzerra ACE 28c CW4

€ 1549,- (incl. montage)

Voor gemiddelde tot grotere huishoudens
Tussen- of hoekwoning

13 Liter warm water p/m
Tot 24.0 kW cv-vermogen

CV ketel kopen en installeren

CV ketel kopen en plaatsen of uw cv ketel kopen en laten installeren? Omdat het een ingewikkeld systeem is waarbij mogelijk gas vrij kan komen kiezen veel mensen terecht voor de tweede optie: cv ketel kopen inclusief installatie. In dit geval komt een erkende cv monteur van AEM Installatie & Service bij u langs om de huidige ketel te demonteren en een nieuwe ketel te plaatsen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen door te bellen naar 020 233 9690. Samen kunnen we kijken welke ketel u nodig heeft. Een cv ketel kopen met installatie heeft voor u een groot aantal voordelen.

Contact opnemen

Waarom u voor ons kiest

We omschrijven onszelf als vakkundig, professioneel, beleefd en klantvriendelijk. Doordat wij gepassioneerd zijn over het werk wat wij doen laten we u graag meekijken tijdens de werkzaamheden die wij verrichten. Vooraf ontvangt u daarom altijd een prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan en daarbij beloven we dat u betere service ontvang dan u vooraf heeft durven hopen. Hoogwaardige installaties, een perfecte service en een uitstekende technische ondersteuning maken dat AEM een betrouwbare partner is.

Vakmannen met passie

Trots op ons werk. We werken vanuit onze passie.

}

Volledig gericht op service

Onze vakkundigheid zorgt ervoor dat u snel weer warm kunt douchen.

Direct geholpen worden

Door onze flexibiliteit hebben wij geen lange wachttijden.

Service op locatie

Vakkundig, professioneel, beleefd en klantvriendelijk.

Meekijken tijdens reparatie

We zien graag dat U meekijkt tijdens de werkzaamheden.

Z

Vakkundig en eerlijk advies

+ 30 jaar ervaring in de cv ketel wereld. We geven altijd eerlijk advies.

CV ketel kopen remeha

CV ketel beste koop: een Remeha cv ketel kopen. Remeha biedt verschillende opties aan op basis van uw woonsituatie. Zo kunt u een cv ketel CW4 kopen of een cv ketel CW5. Het is mogelijk dat u aan een CW3 ketel genoeg heeft of een CW6 ketel moet kopen. Als u precies wilt weten welke ketel u nodig heeft kunt u gebruik van onze ketel check. U krijgt precies te zien welke cv ketel u nodig heeft.

Bekijk hier alle ketels van Remeha

De beste optie

Cv ketel kopen inclusief installatie

Ontdek wat het kost als u deze ingewikkelde klus overlaat een expert.

Nu bellen