Cv ketel geen stroom?

Problemen bij uw cv ketel? Last van een storing of geen stroom hebben aan de ketel? Laat uw cv ketel nakijken door een van onze monteurs. Door ons ervaren team kunnen wij u verzekeren dat wij al uw problemen voor u oplossen! De aanleiding voor het niet hebben van stroom aan de cv ketel kan meerdere redenen hebben en deze redenen willen wij u uitgebreid uitleggen.

Foutmelding

Het kan natuurlijk zijn dat uw cv ketel tegen problemen oploopt. Bijvoorbeeld dat de cv ketel geen stroom meer afgeeft. Dit is vaak te zien op het display scherm, maar dit kan ook niet worden aangegeven. Wat veel voorkomt is een cv ketel foutmelding. Dit is vaak een code die wordt aangegeven op het schermpje die is verbonden aan de cv ketel. De foutmeldingen worden dan ook wel storingscodes genoemd. Deze codes hebben allemaal hun eigen probleem. Tevens is niet elke code die wordt aangegeven een probleem. Het zou namelijk ook kunnen zijn dat het een bedrijfscode is. Bijvoorbeeld een hervulling code.

Heeft u een foutmelding? Meld u foutmelding of storing dan telefonisch of online. Onze monteurs en u zelf zorgen samen voor een oplossing.

Cv ketel springt niet aan

Uw cv ketel heeft last van problemen en springt niet aan. Wij kunnen dit voor uw controleren, maar zelf kunt u ook bepaalde dingen checken. Hier staan 4 punten die u zelf kunt nakijken:

    • De kamerthermostaat te laag. In dat geval de thermostaat hoger instellen
    • Er is te weinig waterdruk. In dat geval de installatie bijvullen
    • De waakvlam is uit. In dat geval de waakvlam ontsteken
    • De hoofdzekering is doorgeslagen. In dat geval de hoofdzekering vernieuwen

Mocht dit niet werken en wilt u toch een monteur gestuurd krijgen? Meld u hier en wij zorgen ervoor dat er binnen enkele tijd een monteur voor u klaar staat om de cv ketel weer aan de praat te krijgen.

Lees meer over cv ketels en cv onderhoud

Ketel werkt niet

Je komt thuis van een hardwerkende dag en probeert de verwarming aan te doen, maar merkt al snel dat er een probleem is. De ketel werkt niet! Heeft de ketel een storing of heeft het toch te maken met de bedrading van de ketel? Wij kunnen u helpen om te...

Lees meer

Druk cv ketel valt steeds weg

Druk cv ketel valt steeds weg en u weet niet wat te doen? Het kan meerdere mogelijkheden hebben, maar de meest voorkomende zullen wij met u bespreken en aankaarten. Voor de overige problemen kunt u ons via hier bereiken en zullen wij als dit nodig is een...

Lees meer

CV ketel reageert niet meer op thermostaat

Wat als te doen bij een cv ketel die reageert niet meer op de thermostaat? Het kan zijn natuurlijk dat de cv ketel naar behoren werkt. De ketel warm water afgeeft, maar deze reageert niet meer op de thermostaat. Dit is dan nadelig voor de verwarming van het huis of de...

Lees meer

Als een zonnetje.

Benieuwd welke cv ketel goed bij uw huishuiden past?

Doe de cv ketel check en ontvang kosteloos een advies op maat.

Call Now ButtonNu bellen